Vårt erbjudande

Du är här:
Lyckeby Starch - Our services

Lyckebys affärsfokus är inriktat på livsmedels- och pappersindustrin. Vi erbjuder nativ, modifierad och clean label stärkelse samt potatisfiber med hög funktionalitet, som passar de flesta applikationer och processer.

Vi jobbar gärna i nära samarbete med våra kunder och affärspartners, att bygga starka och långsiktiga relationer är viktigt för oss. Förutom våra produkter erbjuder vi dig service i form av gedigen produkt- och applikationskunskap, samt vår kunskap inom logistik, kvalité och hållbarhet. I ditt möte med oss får du därför personlig kontakt med olika delar av vårt företag, allt för att vi ska kunna ge dig snabb och förväntad service. Kundfokus är vår starkaste drivkraft.

Vi sätter stort värde på det personliga mötet och välkomnar våra kunder att besöka vår verksamhet. Vi besöker gärna er, oavsett vart i världen ni befinner er, men vi ser också digitala möten som ett viktigt verktyg för att erbjuda våra kunder service.

I branschen är vi kända för att vara snabba, kompetenta, enkla och roliga att arbeta tillsammans med. Det är i mötet med våra kunder och affärspartners vi ser framtida möjligheter skapas.

Våra produkter

Läs mer om användning av vår stärkelse och fiber i olika applikationer.

Fråga oss

Vi svarar gärna på frågor och ger dig mer information om våra produkter.